O NAMA

 

 

Suvenir - čuvanje uspomena od zaborava !

U vrijeme ljetne sezone kada Crnu Goru posjećuje najveći broj turista, suveniri se prirodno nameću kao tema koja postaje sve važnija za našu turističku ponudu. Također, upravo su suveniri jedina stvar koju će većina turista ponijeti kući.

Nezavisno o njegovoj materijalnoj vrijednosti, ovakav predmet često nosi veliku sentimentalnu vrijednost kao materijalni dokaz iskustva provedenog na nekom drugom mjestu. Suveniri su često najbolji način kako bi se materijaliziralo nečije sjećanje na putovanje i prošle događaje.

Veleprodaja i maloprodaja suvenira, igračaka, odjela sa za maskembal, kapa, šešira, papuča i ostalog plažnog programa.

Naša poslovnost se zasniva na kvalitetnoj usluzi, brzini isporuke robe i zadovoljnim kupcima kojih naša veleprodaja ima preko 500.

U sklopu naše firme posluju i dva maloprodajna objekta od kojih se jedan nalazi u Podgorici City Kvart (ALEK GIFT SHOP - Lamela I, Lokal 14), i drugi u Sutomoru u blizini hotela SATO.
 
Prioritetni artikli naše veleprodaje su suvenirske šolje, magneti, kao i razne vrste narukvica i privezaka koje sami proizvodimo. Direktni smo uvoznici artikala iz Srbije, Kine i Turske.
 
Kada se neko bude obradovao Vašem suveniru, taj osmjeh i uzbuđenje će ispuniti i Vaše srce. Učinite to zbog drugih i zbog sebe.

Oduvek su suveniri bili simbol emocija, poštovanja, prijateljstva...
 
Lijepo upakovan, pažljivo odabran suvenir će učiniti da osoba zauvjek pamti taj trenutak i kada god se bude sjetila osjetiće istu emociju...

Iznenadite nekog sa povodom ili bez... Nek poklon suvenir govori umesto Vas.
 
Kako biste bili sigurni da je poklon suvenir rekao na pravi način ono što ste željeli, tu smo da Vam pomognemo!!

Kontaktirajte nas i učinicemo najbolje za Vas!

Darivanje jeste magija, podjelite je sa drugima!

Veleprodaja i maloprodaja suvenira, igračaka, odjela sa za maskembal, kapa, šešira, papuča i ostalog plažnog programa

KONTAKT

Milikić Company

ATuzi b.b.
81000, Podgorica

T00 382 67 345 444

T00 382 68 802 887